Search
Close this search box.

Z EKSPRESOM NA KONCERT

Na radiu Ekspres smo se odločili, da vas za 18 let oziroma za našo polnoletnost peljemo na 18 odličnih koncertov! Greste z nami?

Maja gremo na koncerta Roda Stewarta in Stinga v Stožice, konec julija pa na koncert skupine DURAN DURAN, ki bo na Hrvaškem. Peljali vas bomo – in to dobesedno – na njihov koncert 30. julija v Puljsko areno s koncerti.net

Za vas imamo nekaj aranžmajev, kar pomeni brezplačni prevoz in vstopnico za koncert skupine Duran Duran. Hudo, kajne!

 

Koncerti niso zgolj doživetje, temveč čustvena odisejada, ki nas združuje ob zvokih naše najljubše glasbe. Na Radiu Ekspres to dobro vemo in smo se zato zavezali, da vsak mesec najmanj enemu izmed vas omogočimo nepozabno glasbeno avanturo. Naša želja je, da ob ritmih, ki jih predvajamo na radiu, ne le sanjate, temveč jih tudi doživite v živo.

Nikar ne zamudite te priložnosti! Delite z nami, kateri koncert je na vrhu vašega seznama želja za leto 2024.

 

Saj veste, radio Ekspres praznuje 18 let, zato vas letos peljemo na kar 18 odličnih koncertov! 

Obrazec čaka na vaš predlog! 

 

Se še spomnite, ko smo vas peljali na koncert Magnifica? Aleksandro smo presenetili z vstopnicami za koncert Bryana Adamsa, Sandro smo popeljali na čarobni večer s Tonyjem Cetinskim, Anja je z nami preživela večer v Cankarjevem domu, kjer je uživala ob glasbi skupine ABBA Symphonic. Najbolj navdušeni pa ste bili, ko smo vas peljali na Dunaj, na koncert legendarnega Robbieja Williamsa.

Z Radiem Ekspres ne boste le poslušali glasbe, skupaj jo bomo tudi živeli. Pridružite se nam v tej glasbeni pustolovščini!

Kam bi šli na koncert?