Search
Close this search box.

Z EKSPRESOM NA KONCERT

Koncerti niso zgolj doživetje, temveč čustvena odisejada, ki nas združuje ob zvokih naše najljubše glasbe. Na Radiu Ekspres to dobro vemo in smo se zato zavezali, da vsak mesec enemu izmed vas omogočimo nepozabno glasbeno avanturo. Naša želja je, da ob ritmih, ki jih predvajamo na radiu, ne le sanjate, temveč jih tudi doživite v živo.

Nikar ne zamudite te priložnosti! Delite z nami, kateri koncert je na vrhu vašega seznama želja za to ali prihodnje leto.

Obrazec čaka na vaš predlog, in kdo ve, morda boste ravno vi tisti srečnež, ki bo z nami in spremljevalcem užival na koncertu vaših sanj.

Se še spomnite, ko smo vas odpeljali do očarljivih melodij Magnifica? Ali ko smo Aleksandro presenetili z vstopnicami za koncert Bryana Adamsa? Sandro smo popeljali na čarobni večer z Tonyjem Cetinskim, medtem ko je Ines prepevala pesmi skupine Backstreet Boys, ki so nas popeljale nazaj v čase naše mladosti. Anja pa je z nami preživela čaroben večer v Cankarjevem domu, kjer so se zlili zvoki ABBA Symphonic. In če mislite, da smo svojo mejo dosegli samo znotraj naših meja, se motite. Nekaterim srečnežem smo omogočili tudi mednarodno koncertno izkušnjo – recimo pot na Dunaj, kjer so v živo slišali legendarnega Robbieja Williamsa.

Z Radiem Ekspres ne boste le poslušali glasbe, skupaj jo bomo tudi živeli. Pridružite se nam v tej glasbeni pustolovščini!

Kam bi šli na koncert?