Search
Close this search box.

VEČ ALI MANJ Z EVO CIMBOLA

Sem Eva Cimbola, ki me sicer poslušaš v KUL jutru na Radiu Ekspres. Vidiš pa me tudi v rubriki Več ali manj, v kateri skrbim, da o znanih Slovencih izveš stvari, ki jih še ne veš. Z njimi namreč nimam klasičnih intervijujev, temveč se igramo igrico “Več ali manj”. Na tak način lahko o znanih izveš tudi marsikatero stvar, za katero si nikoli ne bi mislil, da je mogoča.

Pa kar povem, da šarmer Jan Plestenjak hišo v Strunjanu posesa manj kot 50-krat na leto in je do zdaj imel več kot 50 trenutkov egoizma v svojem življenju. Aja, pa na koncertih kar “švica”, saj mi je v Veča li manj priznal, da je imel že več kot 50 ožetih majic po koncertu.

Zmagovalka oddaje Masterchef Zala Pungeršič s prijateljicami na kavi več kot 10 minut porabi za žensko opravljanje, v šoli je imela več kot deseh nezadostnih ocen in prešpricanih ur, manj kot 10.krat pa se je pretvarjala, da je jed okusna.

V Več ali manj pa sem zaslišala tudi svojega sodelavca in voditelja Klemna Bučana, ki mi je priznal, da je imel že več kot 10-krat opravka s policijo, na leto prebere manj kot deset knjig za odrasle in ni zmožen gledati sogovornika deset minut v oči.

Še več zanimivih stvari ti razkrijem, zato te vabim h gledanju in k poslušanju rubrike Več ali manj.

Naj namignem, da se že pripravljam na pogovor z nekdanjim predsednikom države Borutom Pahorjem.

Lepo bodi!

Eva