Search
Close this search box.

radio ekspres

OGLAŠEVANJE

Radio se v sodobnem svetu ohranja kot eden izmed najpomembnejših, učinkovitejših in cenovno dostopnih medijev za oglaševanje. V dinamiki hitro spreminjajočega se medijskega prostora je izbira pravega medija ključnega pomena za doseganje vaših marketinških ciljev. In to radio vsekakor je.

Zakaj izbrati Radio Ekspres za vašo naslednjo oglaševalsko kampanjo?

Geografski doseg in demografija

Preko DAB+ je Radio Ekspres slišen po celotni Sloveniji. Z FM oddajniško mrežo na frekvencah 106.4 MHz in 106.1 MHz pa pokrivamo širše področje Osrednje Slovenije, kjer se nahaja velika koncentracija prebivalstva z visoko kupno močjo. To vam omogoča, da vaše sporočilo doseže ciljno občinstvo, ki je za vašo blagovno znamko ključnega pomena.

Visoka priljubljenost in doseg

Naša edinstvena glasbena usmeritev, vsebine in priznani voditelji so razlog, da nas poslušalci uvrščajo med najbolj priljubljene komercialne radijske postaje v Osrednji Sloveniji. S preko 40.000 dnevnimi poslušalci in nenehnim vlaganjem v program, se naša priljubljenost nenehno povečuje.

Visokokvalitetna ciljna skupina

Ko ste z mislimi že skoraj doma, vam na poti domov družbo dela popoldanski program Radia Ekspres. Poln najboljše glasbe in dobre volje, zabave in ažurnih prometnih informacij, za najkrajšo in prijetno vožnjo do doma ali popoldanskih opravkov.

Številne možnosti oglaševanja

Ne ponujamo vam samo klasičnega oglaševanja. Radio Ekspres nudi široko paleto možnosti, od izredno kvalitetnih in učinkovitih nagradnih iger do pokroviteljstva oddaj, prometnih in vremenskih informacij ter rubrik. Te ekskluzivne možnosti oglaševanja povečujejo prepoznavnost vaše blagovne znamke in omogočajo bolj oseben pristop v vašemu ciljnemu občinstvu.

Strokovna ekipa tržnikov

Naša ekipa strokovnjakov za oglaševanje ima dolgoletne izkušnje v industriji in je popolnoma opremljena, da vam pomaga pri oblikovanju učinkovitih oglaševalskih kampanj.

Cenovna Učinkovitost

V časih, ko je vsak marketinški proračun pomemben, ponujamo cenovno konkurenčne možnosti oglaševanja

VEČER NA RADIU EKSPRES

od 19.00 do 22.00
Večere na Radiu Ekspres prevzame najboljša glasba. Ob osmih vam zavrtimo osem najboljših iz osemdesetih in ob devetih, devet najboljših pesmi iz devetdesetih.

Izkoristite moč radijskega oglaševanja z Radiem Ekspres in dosezite vaše ciljne stranke bolj učinkovito kot kdajkoli prej.
Lahko nas pokličete na 01 5 000 002 ali pa nam preprosto pošljete povpraševanje preko obrazca.

Če ste pripravljeni raziskati možnosti oglaševanja z nami, izpolnite spodnji obrazec:

Z veseljem vam bomo stali ob strani na poti do uspešne radijske oglaševalske kampanje. Dobrodošli na Radiu Ekspres!