Search
Close this search box.

radio ekspres

PROGRAM

Radio Ekspres se z vami zbuja ob šesti uri zjutraj in vas spremlja tako na poti v službo, v službi in popoldan na poti domov. Zvečer vam dela družbo z najboljšo glasbo. Z najboljšo glasbo iz obdobja 80’s, 90’s in današnjih dni, hitrimi in ažurnimi informacijami, zabavo in nagradnimi igrami.

KUL JUTRO

od 6.00 do 10.00
Že jutro na Radiu Ekspres je takšno, da je ob njem okus jutranje kave še boljši!  Poleg glasbe, ki nas “dvigne”, poslušalce vsekakor oskrbimo tudi s potrebnimi jutranjimi prometnimi in vremenskimi informacijami ter z novicami, ki si sledijo na vsake pol ure.
Več

EKSPRES MED DELOM

od 10.00 do 14.00
Med delom verjamo, da imate veliko dela in opravkov v službi ali doma. Tomaž Okorn skrbi, da vam ob najboljši glasbi, Časovnem glasbenem stroju in z 20 minut glasbe neprekinjeno, ta čas mine karseda hitro in v prijetni družbi Radia Ekspres.

EKSPRES POPOLDAN

od 14.00 do 19.00
Ko ste z mislimi že skoraj doma, vam na poti domov družbo dela popoldanski program Radia Ekspres. Poln najboljše glasbe in dobre volje, zabave in ažurnih prometnih informacij, za najkrajšo in prijetno vožnjo do doma ali popoldanskih opravkov.

EKSPRES VEČER

od 19.00 do 22.00
Večere na Radiu Ekspres prevzame najboljša glasba. Ob osmih vam zavrtimo osem najboljših iz osemdesetih in ob devetih, devet najboljših pesmi iz devetdesetih.

DISCO EKSPRES

PET-SOB od 20.00 do 24.00
Večere na Radiu Ekspres prevzame najboljša

VIKEND ODKLOP

SOB-NED od 8.00 do 18.00
Najboljša glasba, vikend odklopi z izbranimi glasbeniki, novice – to je Ekspres vikend na Radiu Ekspres.

EKSPRES PONOČI

od 22.00 do 6.00
Noč ima svojo moč, na Radiu Ekspres je to moč najboljše glasbe, postrežemo pa vam tudi s pregledom dnevnega dogajanja na področju športa, kulture in sveta zabave.

NAGRADNE IGRE

Na Radiu Ekspres z inovativnimi, zanimivimi in zabavnimi nagradnimi igrami skrbimo, da naši poslušalci vedno lahko sodelujejo in se potegujejo za lepe, uporabne in pogosto tudi bogate nagrade.