On-Air

Program

Radio Ekspres se zbudi že ob šesti uri zjutraj. Dan se zgodaj lovi! Najboljši možen način za začetek izvrstnega dne je najboljša glasba. Že zjutraj, skozi ves dan in vso noč poslušalcem vrtimo predvsem skrbno izbrane pesmi. Program dopolnimo še z obilico koristnih informacij, zabavo in nagradnimi igrami.

 

Že jutro na Radiu Ekspres je takšno, da je ob njem okus jutranje kave še boljši!  Poleg glasbe, ki nas “dvigne”, poslušalce vsekakor oskrbimo tudi s potrebnimi jutranjimi prometnimi in vremenskimi informacijami ter z novicami, ki si sledijo na vsake pol ure.

 

Med delom in popoldne ima glavno besedo glasba. Nepotrebnega govorjenja ni. Tudi v tem času programa poskrbimo, da poslušalci pri nas slišijo tiste teme, ki so jim v pomoč, v zabavo ali ki so jim na kakršen koli način koristne. Od dveh do šestih okrepimo prometne informacije, saj nas v tem času veliko poslušalcev spremlja na poti.

 

Nagradne igre

Radio Ekspres svoje poslušalce razvaja tudi z lepimi in edinstvenimi nagradami; podeljujemo od kino vstopnic, vstopnic za različne dogodke, do nagrad višje vrednosti. Podelili smo tudi že osebni avtomobil.

 

Večer in noč

Ob šestih zvečer oziroma popoldne na Radiu Ekspres glavno vlogo prevzame najboljša glasba. Predvajamo vam glasbo za boljše počutje, dobro voljo, večjo samozavest in najboljšo glasbo, da odmislite težave. Spremlja vas vse do jutranjih ur naslednjega dne.

 

Radio Ekspres seveda oddaja tudi ponoči, ko vam postrežemo z aktualnimi športnimi, dnevnoinformativnimi informacijami, vestmi o kulturi in iz sveta zabave. Tudi ponoči na Radiu Ekspres vrtimo le najboljšo glasbo.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...