On-Air

Program

Radio Ekspres se zbudi že ob šesti uri zjutraj. Dan se zgodaj lovi! Najboljši možen način za začetek izvrstnega dne je izvrstna glasba, ki jo imamo vsi radi. Že zjutraj, skozi ves dan in vso noč poslušalcem vrtimo predvsem skrbno izbrane pesmi. Program dopolnimo še z vsebino z dodano vrednostjo, zabavo in nagradnimi igrami.

 

Že jutro na Radiu Ekspres je takšno, da je ob njem okus jutranje kave še boljši!  Poleg glasbe, ki nas “dvigne”, poslušalce vsekakor oskrbimo tudi s potrebnimi jutranjimi prometnimi in vremenskimi informacijami ter novicami, ki si sledijo na vsake pol ure.

 

Med delom in popoldan ima glavno besedo glasba; govornih vložkov je manj in krajši so. Tudi v tem pasu programa poskrbimo, da poslušalci pri nas slišijo tiste teme, ki so jim v pomoč, v zabavo ali ki so jim na kakršen koli način koristne. Od dveh do šestih okrepimo prometne informacije, saj nas v tem času veliko poslušalcev spremlja na poti.

 

Nagradne igre

Radio Ekspres svoje poslušalce razvaja tudi z lepimi, hecnimi, norimi in edinstvenimi nagradami; podeljujemo od kino vstopnic, vstopnic na različne dogodke, do večjih denarnih nagrad, ureditve vrta, romantične večerje in počitnic, večkrat smo podelili celo osebni avtomobil.

 

Skrbimo, da so vse nagradne igre kratke in jedrnate, da z njimi ne obtežimo programa in ne zmotimo glasbenega valovanja.

 

Večer in noč

Ob šestih zvečer oziroma popoldne na Radiu Ekspres glavno vlogo prevzame glasba, ki jo imamo vsi radi. Predvajamo vam je kar največ neprekinjeno za boljše počutje, dobro voljo, večjo samozavest in, da odmislite težave. Spremlja vas vse do zgodjih jutranjih ur.

 

Radio Ekspres seveda oddaja tudi ponoči; ko vam postrežemo tudi z aktualnimi športnimi, dnevnoinformativnimi informacijami, vestmi o kulturi in koncerti največjih svetovnih zvezd. Tudi ponoči pa – tako kot skozi ves dan – na Radiu Ekspres ne zdržimo brez glasbe, ki jo imamo vsi radi.

 

 

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...