Search
Close this search box.

radio ekspres

O NAS

Radio Ekspres je edina radijska postaja v mestu, ki vam predvaja največ najboljše glasbe iz obdobja 80ih in 90ih let. Za popestritev pa vam zavrtimo tudi kakšen hit iz današnjih dni.

Radio Ekspres je svoj program pričel oddajati leta 2006. Zaznali smo potrebe poslušalcev po glasbi, ki temelji izključno na preverjenih hitih iz preteklih desetletij. Takšna strategija je Radio Ekspres hitro popeljala na vrh najbolj poslušanih komercialnih radijskih postaj, kjer se zadržuje še danes.

Radio Ekspres je preko DAB+ danes dostopen po vsej Sloveniji, medtem ko ga na FM frekvencah lahko spremljate na širšem območju Osrednje Slovenije. V prestolnici ga lahko ujamete na 106,10 MHz, v Osrednji Sloveniji pa na 106,40 MHz.

Za pester radijski program, ki temelji na glasbi, zabavi, ter hitrih in aktualnih informacijah skrbi izkušena ekipa radijskih voditeljev, urednikov, novinarjev, producentov in tehnikov. Ti zagotavljajo neprekinjeno uživanje ob najboljši glasbi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse dni v letu.

Odlična in strokovna ekipa tržnikov zagotavlja učinkovito izpostavljenost oglaševalcev na Radiu Ekspres. Bodisi prek klasičnega oglaševanja ali preko bolj ekskluzivnih načinov oglaševanja, kot so nagradne igre in pokroviteljstva. Da je oglaševanje na Radiu Ekspres učinkovito nam vsak dan potrjujejo številna podjetja in poslovni partnerji.