Search
Close this search box.

Častimo Pizze

V Kul petku s Pizzerio Peruzza. Pizza zate in za tvoje sodelavce!

Slika-Kul-petek_pizza_585x400-pxl

NASLEDNJA KUL PETKA BOSTA 1. IN 8. MARCA 2024! 

Peta sezona Kul petkov na radiu Ekspres prinaša še več kul pic Pizzerie Peruzza, še več sitih sodelavcev! Zakaj? Ker za kul petke odslej skrbita Klemen Bučan in  Eva Cimbola. Prva dva petka v mesecu, vsak teden dostavlja eden.

Prijave za odlične pice še vedno zbiramo z obrazcem spodaj. A pozor, to še ni vse! S sodelavci si lahko prislužite kar dve brezplačni kosili s picami Pizzerie Peruzza.

Ko vam bosta Klemen ali Eva v petek ob 12.30 dostavila najboljše pice v mestu, posnemite/naredite objavo in jo objavite na enem od svojih facebook profilov. Pa ne pozabite označiti Pizzerie Peruzza in Radia Ekspres. V sedmih dneh od objave morate dobiti čim več všečkov. Če vam uspe dobiti več všečkov kot drugi ekipi, vas v Pizzerii Periuzza čaka še več brezplačnih pic!

Naj zadiši po odličnih picah Pizzerie Peruzza. Kaj še čakate! Hitro se prijavite z obrazcem spodaj.

Veselimo se pete sezone s picami Pizzerie Peruzza, ki jih lahko obiščite na Peruzzijevi ulici 63 v Ljubljani. Imajo res najboljše pice!

Pizze pripravlja:

Peruzza je družinska pizzeria s prijetnim, toplim ambientom. Pizzeria je znana po posebnih italijanskih pizzah ter njihovem testu, ki počiva kar 96ur in vsebuje le nekaj gramov kvasa. V ponudbi so tudi sveže pripravljene solate, lazanja iz krušne peči in domači njoki. Peruzzina posebnost je tudi PIZZA NUTELLA, ki je zares vredna pregreha! 

V pizzerii je tudi otroški kotiček, zelo dobrodošli pa so tudi kužki.

Za parkiranje je poskrbljeno!

Pridite na pizzo z dušo.

Ko naročate, lahko izbirate med naslednjimi pizzami

Pizze Peruzza