Zvezdniška imena

chris martin moses
Moon-Unit-Diva-Thin-Muffin-Frank-Zappa-Gail

Zvezdniška imena

Frontman skupine Coldplay Chris Martin (na sliki) in njegova žena igralka Gwyneth Paltrow sta na ta dan leta 2004 dobila deklico. Novorojenko sta poimenovala Apple Bythe Alison Martin. Bi se vi imenovali Jabolko? Sina sta poimenovala Moses, oziroma Mojzes. Neposrečeno? Lahko bi bilo huje.

 

Npr. slavni irski pevec, igralec in politični aktivist Bob Geldof je svojo hči poimenoval Fifi-Trixibelle, drugo Peaches, Little Trixie in pa Honeyblossom. Preveč pocukrano? No slavni »cheff« Jamie Oliver ima ima v družini kar nekaj mavričnih imen. Je ponosen oče treh otrok, in sicer »mavrično cvetko« Petal Blossom Rainbow, »marjetično« Daisy Boo in »medeno« Poppy Honney.

 

Življenje je svoji hčeri verjetno precej otežil kitarist Frank Zappa (na sliki). Imenoval jo je Moon Unit oziroma Enota Luna! Si predstavljate?! In to še ni vse. Le kaj je imel v glavi ameriški igralec Jason Lee, ki smo ga videli recimo v filmih Vanilla Sky, My Name Is Earl in Dogma, ko je iskal ime za svojega sina? Poimenoval ga je Pilot Inspektor. Takšna služba ali poklic sicer ne obstaja, stavim pa da bo kljub temu mali ali veliki »Inšpektor« dvignil veliko pozornosti, kamorkoli bo že prišel.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...