Zahvala gre tudi KPL

ljubljanski-grad-ljubljana
ljubljana-grad
dela na cesti

Zahvala gre tudi KPL

Ljubljanski župan Zoran Janković je v četrtek, 8. septembra, znova v živo odgovarjal na vaša vprašanja o Ljubljani. Če ste kak odgovor preslišali, ga lahko poslušate na spodnjih posnetkih. Tokrat so bili na tapeti med drugim Dunajska, ki so jo “uredili” v rekordnem času, hrup s strelišča nad Golovcem, umirjanje prometa na Jadranski in zeleni nadzorniki v Ljubljani.

 

Poslušalec Zdravko je pohvalil ekspresno ureditev Dunajske ceste, ki je bila tako zaprta le en dan. Brigita ga je v šali vprašala, ali župan tudi sam poprijel za lopato, da se je uredilo tako hitro:

 

 

Poslušalec Dušan pravi, da živijo na Golovcu neposredno nad streliščem in da jih pokanje močno moti. Zanimalo ga je, ali bi lahko strelišče pokrili ali pa ga preselili.

 

 

Milan je opozoril na nepravilno parkirane avtomobile, zaradi katerih so pločniki v bližini vrtca na Galjevici neprehodni in neprevozni. Zanimalo ga je, kako bodo uredili to težavo:

 

 

Brigita je Jankovića vprašala po zelenih nadzornikih v Ljubljani, kaj počnejo, za kaj so zadolženi, kdo se jim lahko pridruži?

 

 

Poklical nas je poslušalec Silvo in opozoril, da že tretjič opozarja na zaraščene obcestne jaške v Kozarjah in kdaj jih bodo očistili.

 

 

Poslušalko Lucijo je zanimalo, ali bo MOL obnovila Parmovo ulico za Bežigradom. Župan pravi, da prihodnje leto. Zakaj – prisluhnite:

 

 

Petra je zanimalo, ali bi lahko na Jadranski postavili ležeče policaje ali promet drugače umirjali, saj se vozniki velikokrat ne držiijo omejitev:

 

 

Karlo je zanimalo, ali še drži, da bodo kanalizacijo na Rudniku, na lokaciji t. i. Londona, gradili letos? 

 

 

Po pošti smo prejeli tudi vprašanje glede ureditve avtobusne postaje, ki sicer ni v pristojnosti MOL, kljub temu pa ima Janković dobro novico:

 

 

Brigita je gospoda župana na koncu vprašala še po načrtih in aktivnostih, ki ga čakajo v bližnji prihodnosti. Kakšni so?

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...