Zopet nas je obiskal Zoran Janković.

zoran jankovic

Zopet nas je obiskal Zoran Janković.

V našem studiju nas je danes obiskal župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković. Prisluhnite, o čem sta tokrat govorila s Tomažem.

 

Ob 17. uri je bilo na žalost deževno vreme, a se je kasneje zjasnilo. Avtor okrasitve Zmago Modic, si je tokrat za osrednjo tematiko izbral intelekt. Župan Janković pa je še enkrat  poudaril, da mu je Ljubljana najlepše mesto.

 

Ali na občini razmišljajo o uvedbi parkomatov, na območjih, kjer se prebivalci pritožujejo nad premalo parkirnimi mesti?

 

Poslušalec Sandi je izpostavil problem, ki se pojavlja pred Ljubljanskimi šolami, ko se morajo otroci pred šolo gibati v območjih pregostega prometa.

 

Med prižigom lučk so iz Bruslja sporočili, da je Ljubljana prejela nagrado,  bronasto medaljo v odnosu do ljudi, ki so pomoči potrebni.

 

Kako do nepovratnih sredstev, zaradi škode, ki ste jo utrpeli med poplavami? Gospod Zoran Janković razloži na koga se obrniti, in kje iskati nadaljne informacije.

 

Poslušalca Janeza pa je zanimalo, kaj namerava občina narediti z neasfaltirano cesto, ki poteka od Podgorice do nadvoza.

 

Poslušalec Andrej je predlagal, da bi osvetlili pot okrog Ljubljanskega barja, a na žalost je le to zaščiteno.

 

Za konec pa še novoletno voščilo.

 

 AD

 

 

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...