Zmagovalec talentov je skromni Jernej Kozan

Jernej Kozan
Jernej Kozan ples3
Jernej Kozan ples1

Zmagovalec talentov je skromni Jernej Kozan

V studiu smo gostili zmagovalca zadnje sezone šova Slovenija ima talent Jerneja Kozana iz okolice Črnomlja. Predstavil se je s plesno točko in je tako prvi zmagovalec, ki je plesalec in še fant povrhu. Prepričal je s svojo izvirnostjo, marljivostjo, zares velikim talentom. Čestitamo Jerneju in vsem ostalim za odlične nastope.

 

Prvih korakov electric boogija se je naučil s pomočjo Youtuba, na finalnem nastopu pa je – ne boste verjeli – improviziral! Kako bo porabil nagrado v višini 50.000 evrov, zakaj se je tik pred nastopom kar tresel od strahu in kakšne ima načrte za naprej, izveste na spodnjih posnetkih.

 

Prisluhnite, kako se je Jernej začel učiti to zvrst plesa, kdo mu je pomagal sestaviti zmagovalno točko, in pozor, pravi tudi, da je v finalu šova improviziral in si gibe zmišljeval sproti. Več o tem:

 

 

Jernej nam je zaupal, da ga je deset minut pred začetkom nastopa skoraj infarkt. Tomaž ga je vprašal tudi, ali bi lahko šlo kaj narobe, ker ima sladkorno bolezen:

 

 

Jernej si kruh trenutno služi v orodjarni v Semiču. Kakšne načrte pa ima v prihodnje, si želi v tujino, si želi svoj plesni studio?

 

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...