Zdaj pojejo že nogometaši

neymar

Zdaj pojejo že nogometaši

Pred leti je bilo zelo popularno, da so se okronane missice odločile tudi za pevsko kariero. Ta trend pa očitno po novem prevzemajo tudi nogometaši. Brazilski nogometni zvezdnik Neymar bo v nedeljo izdal svoj prvi singel.

 

Pesem bo nosila naslov Neymusico in bo pomenila le začetek albuma, ki naj bi ga 24-letnik predstavil do konca leta. Neymar je v zadnjih letih večkrat pokazal, da ima posluh. Znan je tudi njegov nastop na koncertu brazilske zvezde Michela Tela, kjer je odpel uspešnico “Ai se eu te pego”. Oglejte si ga spodaj.

 

Ko smo že pri vrhunskih nogometaših, povejmo še, da se v tem tednu začenja nova sezona najmočnejše nogometne lige – Lige prvakov. V njej bo letos zaigralo tudi sedem Slovencev. Jan Oblak z Atleticom, Kevin Kampl z Bayerjem, Andraž Šporar z Baslom, Ažbe Jug s Sportingom, Benjamin Verbič s Koebenhavnom, Petar Stojanović z Dinamom in Miha Mevlja z Rostovom.

 

Naslov letos brani Real Madrid. Vendar ga doslej ubraniti ni uspelo še nobenemu klubu, in to vse od uvedbe lige leta 1992. Madridčani bodo sezono začeli v sredo proti Jugovemu Sportingu. Neymarjeva Barcelona pa svoj pohod začenja že danes proti Celticu.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...