Krivi so tudi firbci

Kolona vozil

Krivi so tudi firbci

V ponedeljek, 25. julija, sta se na primorski avtocesti v smeri Kopra zgodili dve verižni trčenji, v katerih je bilo udeleženih skupno enajst vozil.

 

Policiste so o prometnih nesrečah v smeri proti Vrhniki obvestili okoli 9.45 ure. Do prvega naleta vozil prišlo približno en kilometer pred CP Log v smeri proti Obali, v njem pa je bilo udeleženih šest vozil. Za nesrečo je bila kriva prekratka varnostna razdalja štirih vozil. V nesreči so tri osebe utrpele lažje poškodbe, nastalo pa je za okoli 20.000 evrov materialne škode.

 

Drugi nalet vozil se je zgodil pri Brezovici. Šlo je dejansko za dve prometni nesreči z materialno škodo. V prvi so bila udeležena tri vozila, ki so trčila prav tako zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, v drugi pa dve vozili – vendar šoferja nista potrebovala posredovanje policije.

 

Zaradi nesreč so nastajali daljši zastoji, celo do predora Šentvid. V obratni smeri so poročali na PIC-u, je občasno zastoj nastajal tudi v obratni smeri. Na PIC-u so znova opozorili na nesprejemljivo prakso voznikov.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...