Zapore zaradi Putina

tiskovka policija
Putin & Pahor

Zapore zaradi Putina

V času sobotnega obiska ruskega predsednika Vladimirja Putina je predvidena najvišja stopnja varovanja, pričakujemo pa lahko tudi občasne popolne zapore cest na območju Gorenjske in Ljubljane. Trajale naj bi le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno.

 

Kje vse in kdaj točno bodo zapore, ne morejo napovedati, posebej, če bi se program obiska zamaknil. Lahko pa napovedo:

 

– Ko bo v prvi polovici sobote Putin potoval z Brnika na Vršič bodo povsem zaprli cesto in avtocesto med letališčem Jožeta Pučnika in izvozom Krušica.

 

– V drugi polovici dneva, ko bo Putin potoval v Ljubljano in na grad Brdo, bodo povsem zaprli avtocesto od Naklega do Šentvida in ljubljanskih Žal.

 

– Del dneva, predvidoma od 11. ure naprej, bo zaprt tudi predor Karavanke. Že od petka zvečer pa bo delno onemogočen promet preko Vršiča.

 

– Močno bo oviran tudi promet do letališča, zato vsem, ki bodo potovali z letalom, svetujejo, naj se na letališče odpravijo prej kot običajno.

 

– Na območju Gorenjske in Ljubljane bo do preklica veljala prepoved prometa s tovornimi vozili, katerih največja dovoljena masa presega 3,5 tone.

 

– V soboto med 7.00 in 23.30 uro bo nad določenimi območji veljala omejitev prometa v zračnem prostoru.

 

Policisti priporočajo, da v soboto pot v smeri Gorenjske načrtujete kvečjemu v zgodnjih jutranjih urah in jo zaključite najpozneje do poldneva. Enako velja za smer z Gorenjske proti Ljubljani. S seboj vzemite dovolj vode, saj je pred nami vroč vikend.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...