Zakaj se na Gursu nihče ne oglaša na telefon?

gurs

Zakaj se na Gursu nihče ne oglaša na telefon?

Telefoni na Gursu dobesedno pregorevajo. Poslušalec nam je potožil, da že dva dni neuspešno skuša priklicati Gursovo brezplačno številko 080 55 12, kjer se lahko naročite za obisk. Ves čas je zasedena.

 

Preverili smo, zakaj. Namestnik direktorja Anton Kupic je pojasnil, da trenutno telefone sprejema deset operaterjev. »Glede na to, da smo trenutno razposlali skoraj vse, 90 % izračunov, je pritisk največji. Predlagam, da poslušalci obvestilo najprej dobro pregledajo in pokličejo tudi kakšen dan kasneje.« Čas za to imate do 31. marca.

 

Veliko pripomb je menda tudi glede neurejenega stanja prijav prebivališč na številko stanovanj, za kar pa tam niso pristojni. Kupic svetuje: »V primeru, da stranke vedo, da niso prijavljene na številko stanovanja, naj sploh ne kličejo naše številke, ampak zadevo kar uredijo direktno na upravni enoti. Pri nas lahko prvenstvo uredijo podatke, ki se nanašajo na samo nepremičnino – površino, namensko in dejansko rabo in tako dalje.«

 

Navodila o spreminjanju podatkov o nepremičninah so tudi na spletni strani Gursa. Simbioza pa organizira brezplačne delavnice o tem, prva pa bo že ta petek na Dunajski 22.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...