Zadnjica Marije Šestak s preko 11 mio ogledi

Marija Sestak, zadnjica

Zadnjica Marije Šestak s preko 11 mio ogledi

Jutranji voditelj Tomaž brez zadrege prizna, da ima tudi sam – kot ostali moški – zelo rad atletiko. »Tam so punce v top formi in na pol slečene. Smučarke, recimo, so malo premočne, pa tudi slečejo se bolj redko. Tina je modrc nazadnje pokazala pred več kot letom dni,« pojasnjuje Tomaž.

 

Med najbolj seksi slovenske atletinje sodi Marija Šestak. Da jo ima res rada širna množica, dokazuje posnetek, ki si ga je ogledalo že preko 11 milijonov ljudi.

 

Tomaž, neučakan pred poletjem, je Marijo povprašal okrog tega posnetka. »Veste, kako je. Ko se to pokaže na ekranu, gre vsak tudi zaradi radovednosti to pogledat.« Da bi ji misli zaradi posnetka na tekmovanjih uhajale kam drugam, to ne. »Je pa res, da smo skakalke zaradi specifičnega izstopa iz mivke očitno bolj zanimive za kamermane in ljudi, ki jih takšne stvari zanimajo.«

 

11 milijonov ogledov vsekakor ni zanemarljiva številka. Nenazadnje tudi zato, ker si posnetek ogledujemo zaradi lepe zadnje plati. Torej lahko bi rekli, da gre tudi za svojevrsten kompliment.

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...