Za družine v stiski

anina_zvezdica_spar_ekspress_002
anina_zvezdica_spar_ekspress_012

Za družine v stiski

Se spomnite nagradne igre En račun, dvojna sreča, v kateri smo letos vaše nakupe v trgovinah Spar in Interspar spreminjali v dobrodelne? Obljubili smo, da bomo skušali tako zbrati čim več denarja in z njim kupiti čim več hrane za družine v stiski. In z vašo pomočjo nam je uspelo.

 

Zbrali smo 1000 evrov, nakupili hrano in čez vrh napolnili štiri nakupovalne vozičke. V torek, 20. decembra, smo v Cityparku Ljubljana fundaciji Anina zvezdica predali hrano. Hvaležni smo njenim prostovoljcem, ki bodo poskrbeli, da pomoč pride v prave roke.

 

aninazvezdica-kvadrat-600x600Na Radiu Ekspres se zavedamo, da tudi v Sloveniji v pomanjkanju živi veliko družin, zato smo letos že tretje leto zapored sklenili moči z ustanoviteljico Anine zvezdice Ano Lukner, tokrat v akciji En račun, dvojna sreča. »Presrečni smo, ko smo zagledali vse polne vozičke stvari, to je fenomenalno, zdajle bomo vse to odpeljali v skladišče, razpakirali, naredili pakete in zelo kmalu osrečili družine,« je ob predaji povedala ustanoviteljica Anine zvezdice Ana Lukner.

 

Ni še prepozno. Vsi, ki bi radi pomagali, lahko do konca decembra v trgovinah Spar in Interspar poiščete nakupovalni voziček, označen z napisom “Anina zvezdica” ter vam položite izdelke in jih tako podarite družinam v stiski.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...