Za kipec v Trst po garderobo

viktorji

Za kipec v Trst po garderobo

Marca bo Slovenija dobila nove dobitnike Viktorjev. Se spomnite, kdo so bili lanski nagrajenci? Voditelju Popolnega popoldneva, Gregi Murnu, se dozdeva, da je zanimanje za podelitev skozi leta upadla.

 

Strinja se tudi ena izmed prvih dobitnic kipca, Barbra Drnač: “Vmes pa so bili Viktorji pravi bum. Če te ni bilo tam, si bil out. Če nisi dobil vabila, si bil tudi out. Če nisi bil nominiran, je bilo kar žalostno.”

 

Drnačeva je kipec pred 20-timi leti prejela kot najbolj elegantna medijska osebnost. Njena oddaja Parada plesa pa ostaja nekako prezrta. Pravi, da se s tem niti ne ukvarja, včasih se je. “Bom kar malo okrivila organizatorja in urednika Martina Šenico. Nisem v njegovi rajonu ljubljenčkov, tako da me pač ignorira.”

 

Pravi, da bo oddajo vsekakor spremljala tudi letos. “Po tej izjavi najbrž ne bom dobila uradnega vabila. Vsekakor pa bom podelitev spremljala; če ne v živo, pa prek televizije.”

 

Na podelitev pred 20-timi leti ima lepe spomine. “Po garderobo sem šla v Trst. Takrat se je tam še dalo dobro kupovati, pri nas ni bilo izbire.” Nagrado za najbolj elegantno medijsko osebnosti ji je podelila modna poznavalka Jožica Brodarič. “Viktorja sem bila izjemno vesela.”

 

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...