Voda iz tetrapaka? Zakaj pa ne!

Foto3_naravna mineralna voda Dana v Tetra Prisma Aseptic 750 ml embalaži
Foto2_naravna mineralna voda Dana v Tetra Prisma Aseptic 750 ml embalaži
Foto9_naravna mineralna voda Dana v Tetra Prisma Aseptic 750 ml embalaži

Voda iz tetrapaka? Zakaj pa ne!

Ob začetku poletja sta Tetra Pak in Dana najavila nov ekskluzivni izdelek, ki je več kot primeren za vroče poletne dni: naravna mineralna voda Dana v sodobni embalaži Tetra Pak. Slovenski potrošniki imajo ta privilegij, da kot prvi na svetu uživajo v vodi, pakirani v embalaži Tetra Prisma® Aseptic v velikosti 750 ml, ki je sodobnega izgleda, ovita v kovinski odsev.

 

Naravna mineralna voda Dana v embalaži Tetra Pak, predstavlja novost v svoji kategoriji in je kot nalašč za poletno osvežitev ne glede na to, kje ste, saj je nov inovativni izdelek v velikosti 750 ml primeren za uporabo tako doma kot na poti. Uživate lahko v igrivi izkušnji na plaži, na poti, med športnimi aktivnostmi ali v miru in tišini svojega doma.  Nova embalaža je zelo priročna, saj je enostavna za držanje, pitje in nalivanje.

 

Naravna mineralna voda, ki se polni iz izvira Dana na reki Mirni, blagodejno vpliva na zdravje, saj vsebuje razmeroma visok delež kalcija in magnezija. Primerna je tudi za ljudi, ki uživajo živila z nizko vsebnostjo natrija. Je naravna in ne vsebuje ogljikovega dioksida ter sodi med nizko mineralizirane vode. Voda Dana ima povprečno pH-vrednost 7,3, kar je tako rekoč nevtralna vrednost, ki blagodejno vpliva na naše telo in ki je zelo podobna pH-vrednosti krvi v telesu. Je prva slovenska voda, katere kakovost redno preverjajo z biološkimi testi, ki zagotavljajo varnost za zdravje (testi Allium).

 

Inovativen in modern izdelek sledi novim trendom ter izpolnjuje pričakovanja potrošnikov, ki si želijo udobnih in sodobnih produktov, zasnovanih tako, da ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu. Z njim zagotovo ne bodo ostali neopaženi. 

 

Z izbiro vode Dana v novi embalaži Tetra Pak je potrošnik vedno pripravljen na nove izkušnje in dogodivščine. Novo embalažo izdelka je mogoče reciklirati, saj je izdelana večinoma iz kartona iz naravnih in obnovljivih virov. Les, ki se uporablja za embalažo, je prejel certifikat Sveta za nadzor gozdov z oznako FSC™, ki zagotavlja, da uporabljen les prihaja iz dobro upravljanih gozdov in drugih obnovljivih virov.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...