Vinjeta Simoni, ki išče službo

Vinjete

Vinjeta Simoni, ki išče službo

Jutranji voditelj Tomaž je v igri “Več ali manj? Nič za letno vinjeto!” nazadnje najprej pozdravil poslušalko Simono. Povprašal jo je, kdaj je šla zadnjič na kak daljši dopust. “Lansko leto ni bilo nič,” je povedala Simona in obljubila, da si bo v primeru, da dobi brezplačno vinjeto, privoščila vsaj kak vikend oddiha.

 

“David ima po drugi strani več otrok, kot jih imam jaz,” je povedal Tomaž, oče treh sinov. David je namreč svojim otrokom obljubil posebno zabavo, če dobi brezplačno vinjeto. “Moji dve punci, ki imata rojstni dan, bosta tako lahko imeli posebno zabavo,” obljublja 4-kratni oče David, ki s partnerko pričakuje že petega otroka. Na Tomaževo vprašanje, če je vedno sam odpeljal v porodnišnico, ko je bil čas, ali je nemara poklical rešilca, je David odgovoril: “Prvič sem sicer klical sestro, vendar sem šel zraven.”

 

Vprašanje za brezplačno vinjeto je bilo namreč tokrat povezano z brezplačno vinjeto. “Koliko intervencij z reševalnimi vozili so imeli lani v UKC Ljubljana.” David je ugibal, da 1.500-krat, Simona je menila, da večkrat. Odgovor je podal vodja reševalne postaje UKC Ljubljana, Andrej Fink. “Lani smo imeli 43.089 intervencij z reševalnimi vozili. Med temi je bilo 364 prevozov v porodnišnico.”

 

Vinjeto je torej dobila Simona. “Vsaj enkrat sem res nekaj dobila. Še nikoli nisem dobila nobene nagrade. Najlepša hvala!” je hitela Simona.

 

Zadnji januarski teden bo Tomaž podelil še pet vinjet. Še vedno se lahko prijavite preko te povezave.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...