Večerno branje z Desire na Radiu Ekspres

Desire Gregor~2
Desire knjiga2
knjiga2

Večerno branje z Desire na Radiu Ekspres

Drevi se s podelitvijo Schwentnerjeve nagrade za prispevek slovenskemu založništvu in knjigotrštvu začenja 31. slovenski knjižni sejem. V ospredju bo Francija z odmevnimi gosti Pascalom Brucknerjem, Jacquesom Rancierom in Fredericom Beigbederjem.

 

V sklopu SKS bodo letos prvič pripravili tudi festival Cicifest, namenjen otrokom do desetega leta starosti, ob 90-letnici Mikija Mustra pa se bodo atu Trdoenje, Lakotnika in drugih likov poklonili s posebno razstavo.

 

Na sejmu v Cankarjevem domu se bo predstavilo 73 založb in 33 malih založnikov. Nekaj avtorjev in knjig lahko spoznate tudi v rubriki Večerno branje na Radiu Ekspres, v katerem voditeljica Desire Suvorov ob 17h tudi podeli eno od knjižnih uspešnic.

 

V ponedeljek se je Desire pogovarjala z avtorico knjige Svet je kot ringaraja Anje Štefan.

 

 

V torek se je Desire pogovarjala z avtorjem z Vladimirjem P. Štefanecom, avtorjem knjige Sem punk čarovnica, debela lezbijka in ne maram vampov.

 

 

V sredo je na vrsti kriminalka Fantom, o kateri se je Desire pogovorjala z Rudijem Zamanom iz založbe Didakta.

 

 

V četrtek je Desire poslušalcu Radia Ekspres podarila čudovito kuharsko knjigo Odprta kuhna Valentine Smej Novak. Pogovoru z njo prisluhnite tukaj:

 

 

V petek se je Desire pogovarjala z Andrejem Predinom, avtorjem otroške zbirke knjig Mici pri babici. Pogovoru z njim prisluhnite tukaj:

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...