Valentinovo v Rimskih Termah

IMG_8450

Valentinovo v Rimskih Termah

Aleša in njegovo boljšo polovico je njuna skupna pesem odpeljala na čudovito valentinovo razvajanje v Rimske Terme. K nagradni igri Vajina pesem na Radiu Ekspres ju je prijavil Aleš z romantično balado I Finally Found Someone, izvedeno v duetu Bryana Adamsa in Barbre Streisand.

 

Takole je Aleš zapisal v prijavi: “Z mojo drago sva bila na avtobusnem izletu po Bavarskih gradovih. Na iPadu sem poslušal to pesem, slišal sem jo prvič. Potem sem jo dal poslušat tudi svoji dragi, ki jo je prav tako slišala prvič. Ko se je komad končal, sva se pogledala, oči so se nama orosile in sklenila sva, da je to najina pesem. In ta pesem je najina že 8 let.”

 

V Rimske Terme sta pripotovala v pravem stilu z VIP prevozom GoOpti, tam pa sta se razvajala na masaži v dvoje, v Deželi savn in v unikatnem bazenu, grajenem po repliki bazena iz Starega Rima. Pika na i pa je bilo vrhunsko kulinarično doživetje v restavraciji Sofija. Utrinek s krožnikov si lahko ogledate spodaj. Malo jima zavidamo, hkrati pa jima seveda privoščimo.

 

 

Valentinovo z Radiem Ekspres - Večerja v restavraciji Sofija

 

Valentinovo z Radiem Ekspres - Večerja v restavraciji Sofija 2

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...