Vadba z otroškimi vozički

Aktivna mami

Vadba z otroškimi vozički

Nimajo vse mlade mamice priložnost, da bi si vzele čas le zase in za vadbo; bodisi aerobično, tek ali kakšno drugo obliko rekreacije. V Tivoliju po novem lahko združijo prijetno s koristnim. Vozijo otroka na sprehod, hkrati pa si privoščijo še vodeno vadbo.

 

Ob Koseškem bajerju se jim je pridružil leteči reporter, Grega. Vadba za mamice tam poteka vsak torek ob 10-tih. Organizator te vadbe je Rok Hribar. »Ideja za vadbo za aktivne mamice sem dobil v New Yorku, kjer sem v Centralnem parku videl dve mamici in trenerja, ki so vadili. Ko sem se vrnil v Slovenijo, sem si rekel, da bi bilo to dobro razširiti, razviti v kompleksno vadbo, ki bi zavzela vse elemente dobre vadbe in se hkrati prilagodila mamicam, da bi bila čim bolj izvedljiva.«

 

Cena vadbe je odvisna od paketov; najbolj popularen je pet obiskov za 45 evrov. Tjaša je ena izmed mamic, ki se udeležujejo tovrstne vadbe. »Ta vadba mi je všeč, ker se osredotočamo na mišice medeničnega dna. Te niso več tako močne, kot so bile pred porodom,« pravi mlada mami.

 

Več informacij o tovrstni vadbi dobite na tej povezavi.

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...