Vabimo na Oviratlon

Vabimo na Oviratlon

Letos Radio Ekspres vabi na Oviratlon. Ta bo 17. junija na novi lokaciji. V Planici. 

 

V družbi planiških velikank vas na premiernem oviratlonu v Planici, ki bo v soboto, 17. 6. 2017, čaka 8 kilometrov dolga proga, na kateri se boste soočili s 23 ovirami. Z njimi boste preizkusili tako svoje telesne kot tudi psihične sposobnosti, hkrati pa se boste v družbi svoje ekipe in vseh drugih oviratlonk in oviratloncev predvsem – zabavali.

 

In kakšne bodo ovire? Nekaj jih bo seveda ostalo zavitih v tančico skrivnosti vse do dneva D oziroma O. Pravi oviratlonec oziroma oviratlonka se namreč izkaže predvsem v nepredvidiljivih in nepričakovanih situacijah. Glavno vodilo pri vseh pa je: medsebojna pomoč, timski duh in solidarnost so vrline, s katerimi je mogoče premagati še tako zahteven izziv.

 

Naj vas še spomnimo, da je prijavnina ugodnejša za prijave in plačila do vključno 31. 5. 2017. Do tega datuma znaša 30 evrov, nato pa bo 35 evrov.

 

Na Oviratlon se lahko prijavite na https://www.oviratlon.si/. Vendar pohitite dokler so prijave še cenejše. Sicer pa bomo na Ekpsresu nekaj prijavnin podelili skoraj pred začetkom Oviratlona. 

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...