V Stožice prihajata 2Cellos

2Cellos1
2Cellos2

V Stožice prihajata 2Cellos

Lani sta 2Cellos v Zagrebu za 50 tisoč glavo množico pripravila nepozabno druženje in glasbeno idilo, medtem razprodala še nekaj najprestižnejših svetovnih odrov, zdaj pa slovensko-hrvaška naveza pripravlja prvi arenski šov pri nas. V Stožicah bosta nastopila 7. in 8. aprila in med drugim predstavila tudi svoj četrti studijski album Score.

 

Izid novega albuma sta pospremila z novim videospotom za skladbo ‘Now We Are Free’ iz filma ‘Gladiator’. Oglejte si ga spodaj. Na albumu se sicer predstavljata z novim slogom med igranjem najbolj znanih skladb, ki so bile kadarkoli spisane za klasične in sodobne, filmske ter televizijske zgodbe in nanj uvrstila 14 priljubljenih filmskih uspešnic.

 

2Cellos sta čelu zapisana že od otroštva. Svetovno slavo sta dosegla pred petimi leti, ko sta na spletni strani YouTube obljavila priredbo skladbe Smooth Criminal. Posnetek je kmalu po objavi postal senzacija ter je Luki in Stjepanu odprl pot do podpisa pogodbe z založbo Sony Records Masterworks, kasneje pa ju je na svojo svetovno turnejo povabil Sir Elton John.

 

Luka in Stjepan tudi letos navdušujeta po vsem svetu. Po 40 razprodanih koncertih v ZDA sta svoj jubilej maja obeležila pred več kot 12 tisoč obiskovalci čarobne arene v Veroni. Pot ju je nato vodila še v Španijo, Švico, Nemčijo, Avstrijo, Belgijo, Francijo, Luksemburg, Veliko Britanijo, Slovaško in Češko. Svoj peti rojstni dan pa sta nedolgo tega obeležila še pred 50 tisoč glavo domačo publiko v Zagrebu, kjer sta nastopila skupaj z Oliverjem Dragojevićem in Zuccherom.

 

Še več informacij o koncertih najdete na spletni strani agencije GIG.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...