V Rogu več kaznivih dejanj?

rog tovarna
tovarna rog

V Rogu več kaznivih dejanj?

Ljubljanski policisti v Rogu preiskujejo sume storitve več kaznivih dejanj, med drugim sum poškodovanja tuje lastnine. Preiskava se nanaša na nedavni incident na območju nekdanje tovarne, ko so varnostniki zaprli območje pred napovedanim rušenjem, rogovci pa so se temu uprli in rušitev preprečili.

 

Poškodovanje lastnine, varnostniki pa pregrobi?

Sum poškodovanja lastnine se nanaša na poškodovanje delovnega stroja in dveh osebnih vozil varnostne službe, sum povzročitve lahke telesne poškodbe pa na poškodovanje varnostnice. Policisti so prekrškovni postopek izvedli zaradi kršitev določil zakona o zasebnem varovanju, pri čemer so prijavo prejeli s strani varnostnikov. Kršitelju so izdali plačilni nalog, tujcu pa izrekli opozorilo zaradi kršitve istega zakona. Poleg tega so prejeli še več poročil o uporabi prisilnih sredstev varnostnikov, zakonitost uporabe katerih pa še presojajo.

 

Zamaskirani pretepači osumljeni nasilništva?

V zvezi z dogodkom 10. junija, ko je skupina zamaskiranih oseb fizično obračunala s tistimi, ki so se takrat tam zadrževali, pa poteka predkazenski postopek zaradi sumov storitve kaznivega dejanja nasilništva. Preiskava še ni zaključena, zato policisti več informacij ne morejo posredovati. Neposredno po dogodku so prijeli šest oseb. Kršitelje so v skladu z zakonom izpustili po prenehanju razlogov za pridržanje.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...