Datum: 18. 7. 2013
Pasja pekarna »hov-hov«, ki jo je Nastja Verdnik odprla v Mariboru, je tako uspešna, da bo lastnica posel razširila še v tujino. Izjemna ideja in našo voditeljico Brigito Potočki je v jutranjem programu zanimalo, kako se je sploh porodila ta ideja. »Ko sem dobila svojo prvo psičko, sem začela prebirati literaturo, kaj je zanjo dobro in kaj ne. Ugotovila sem, da trg ne ponuja tistega, kar bi ji jaz ponudila, tako da sem pač zanjo začela sama peči,« pirpoveduje lastnica pasje pekarne.
V njej pečejo piškote, muffine, tako imenovane poljubčke, celo torte, ki so največja uspešnica. »Te torte lahko zaužijejo vsi psi, tudi tisti z alergijami. Sestavljene so iz mesa in zelenjave, ki jo naročniki lahko sami izberejo. Prelive in vse ostalo, kar torta vsebuje, izdelujemo sami, vse je popolnoma naravno ter brez dodatka sladkorja, soli in konzervansov,« pravi Nastja Verdnik.
Zgodba o uspehu, ki dokazuje, da se tudi v kriznih časih da uspeti. S pravo idejo!