Urška tekmuje s polžem Konradom

Urska Pus_2
konrad

Urška tekmuje s polžem Konradom

Polž Konrad je nasledil hrošča Boža, ki je z napovedmi zgrešil prav vse izide, zato ga je voditelj Tomaž Okorn izpustil v naravi in za pomoč poiskal polža Konrada. Gre za zaščiteno vrsto živali! Kaj jé in kako bo moral Tomaž skrbeti zanj, lahko izveste na posnetku:

 

 

 

In kako učinkovito bo Konrad Tomažu pomagal pri napovedih in ali bo v teh bolj učinkovit, kot voditeljica Urška Puš, ki je vklopila svoje zveze z onostranstvom?

 

Trenutno je izid: Urška – Konrad 2 : 3!

 

 

Njuna napoved za tekmo Brazilija – Mehika: Konrad se je prislinil do Brazilije, Urška pa stavi na Mehiko. (Končni izid: Brazilija – Mehika 0 : 0.)

 

 

 

Njuna napoved za tekmo Španija – Čile: Oba stavita na Španijo! (Končni izid: Španija – Čile 0 : 2.)

 

 

 

Njuna napoved za tekmo Anglija – Urugvaj: Konrad se je prislinil do radiča, ki predstavlja Urugvaj, Urška pa napoveduje izenačen izid. (Končni izid: Urugvaj – Anglija 2 : 1)

 

 

 

Njuna napoved za tekmo Francija – Švica: Konrad se danes ni premaknil daleč in napoveduje neodločen izid, Urška pa zmago Francije. (Končni izid: Francija – Švica 2 : 5)

 

 

 

Njuna napoved za tekmo Hrvaška – Mehika: Oba Konrad in Urška napovedujeta slovo Hrvaške. (Končni izid: Hrvaška – Mehika 1 : 3)

 

 

 

Njuna napoved za tekmo Urugvaj – Italija: Konrad tokrat očitno ni bil lačen in se ni prislinil do nobenega kosa zelenjave, napoveduje torej remi, Urška pa pravi, da bo zmagala Italija. (Končni izid: Urugvaj – Italija 1 : 0)

 

 

Več o Božu in Konradu izveste TUKAJ.

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...