Umrl Robin Williams

robin 2
robin 3
robin 12

Umrl Robin Williams

Umrl je legendarni komik Robin Williams. Storil naj bi samomor. Star je bil 63 let, v zadnjih letih pa naj bi se znova spopadal z depresijo in odvisnostjo od alkohola.

 

Na njegovo smrt prihajajo odzivi s celega sveta:

 

Njegova soproga Susan Schneider je sporočila, da je izgubila moža in najboljšega prijatelja, svet pa enega najbolj priljubljenih umetnikov in čudovitega človeka.

 

Mia Farrow je zapisala le: “Ne! Robin Williams bil si tako zelo ljubljen.

 

Danny DeVito: “Imam strto srce.

 

Igralcu se je poklonil tudi Steve Carell, ki verjame, da je Williams poskrbel, da je bil svet malo boljši.

 

Ameriški predsednik Barack Obama: “Nasmejal nas je. Spravil nas je do joka. Svoj talent je tistim, ki so ga najbolj potrebovali, razdajal prostovoljno in rade volje.

 

 

Robin Williams se je rodil leta 1951 v Chicagu in se je kot komik najprej preizkusil pred svojo mamo z oponašanjem babice. Uspeh ga je vzpodbudil, da je nadaljeval z igranjem v srednji šoli in kasneje na Julliardu v New Yorku, kjer ga je učitelj John Houseman nagovoril, naj se poda med komike.

 

V bogati karieri je nizal uspehe s filmi, kot so Dobro jutro Vietnam, Očka v krilu, Društvo mrtvih pesnikov, Jumanji in drugi. Več o legendi na strani IMDB.

 

Spodaj lahko prisluhnete tudi pogovoru voditelja Tomaža Okorna s stand-up komikom Pižamo o tem, da tudi komiki niso vsak trenutek nasmejani in prešerne volje.

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...