Ukradla idejo za videospot

madonna

Ukradla idejo za videospot

Madonna je bila zaradi videospota za pesem Hollywood ob 250.000 funtov! Leta 2004 je izgubila tožbo proti francoskemu erotičnemu fotografu Guyu Burtonu. Obtožil jo je kopiranja njegovih idej. In Madonna je na koncu priznala, da je navdih za omenjeni videospot res našla pri njem.

 

Snemanje filmov in videospotov ji ni tuje. Pevka, plesalka in pisateljica Madonna je tudi igralka. No ja … Kritiki so leta 2003 raztrgali njen film Swept Away. Podelili so ji dve zlati malini, nagradi za najslabše dosežke v filmski industriji. Potem je zaigrala na primer še v erotičnem trilerju Body of Evidence, gangsterskem filmu Dick Tracy, stransko vlogo v bondovskem filmu Die Another Die, največji uspeh pa je doživela z dramo Evita. V njej je leta 1996 nastopila v glavni vlogi in si zanjo prislužila zlati globus. Zapela je tudi naslovno pesem Don’t Cry For Me Argentina.

 

V prvi vrsti je Madonna še vedno glasbenica. Prodala je več kot 300 milijonov albumov in na britanskih lestvicah uspela z devetimi hiti. Nazadnje je izdala album MDNA, kar je njen 12. studijski album.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...