Triglav podpira mlade upe

Mladi up

Triglav podpira mlade upe

Kje bi bila Tina Maze, če je ne bi kot mlado perspektivno športnico pod okrilje vzela Smučarska zveza? No, to področje je sicer tanek led, okrog Tine in njenih začetkov se običajno krešejo mnenja. Dejstvo pa je, da mladi, če nimajo podpore okolja, svojih še tako velikih talentov ne morejo razviti.

 

Tudi zato se je naša največja zavarovalnica Triglav odločila podpreti mlade talente. Objavila je razpis Mladi so varnost naše prihodnosti, ki so ga namenili športnim upom, ki se šele razvijajo in se zato kot posamezniki težje potegujejo za sponzorski denar. Ena takšnih je tudi plesalka Nika Štefanič. »Ta denar mi veliko pomeni, saj si bom lahko omogočila treninge. Saj treniram tudi zdaj, mami me 100-odstotno podpira, vendar prav pride še kakšen denar, da lažje zaživim in zadiham,« pravi obetavna plesalka.

 

Direktorica zavoda Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, Tjaša Kolenc Filipčič poudarja, da je edini namen pomagati mladim upom. »Odziv je bil fenomenalen, prejeli smo okrog 200 vlog. Pri tem se je potrebno zavedati, da so bile vloge kar obsežne. Ponosni smo, da ima Slovenija toliko mladih talentov!«

 

Da bi jim le še kdo stal ob strani! Nenazadnje so ravno športniki tisti, ki Slovenijo pogosto zastopajo na najlepši možen, zmagovalni način.

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...