Tri zvezde v vrsto na Radiu Ekspres

Tina Turner
Rolling Stones

Tri zvezde v vrsto na Radiu Ekspres

Tri zvezde v vrsto? Tina Turner je kraljica rokenrola. Močna ženska z nežno platjo, ki te na koncertu ni pustila hladnega. Večna je, kot bodo večni tudi legendarni rokerji The Rolling Stones, poosebljena mladost, norost in ljubezen. Vsi poznate Madonno, kraljico popa in provokativnosti. To so tri zvezde, ki vas ne pustijo ravnodušnih. Ne samo to …

 

Na Radiu Ekspres

vam tri zvezde v vrsto prinesejo 100 evrov!

 

Nagradno igro smo izvedli v marcu, ko so Tri zvezde v vrsto slišali Tatjana iz Ljubljane, Igor z Brezovice, Jasmina iz Zagorja, Milan iz Škofje Loke, Tone iz Kamnika, Stanka iz Ljubljane, Sandra iz Ljubljane, Irena iz Ljubljane, Simona iz Medvod, Zdenka iz Stahovice, Janja iz Dobrnič, Vladimir iz Medvod, Irena iz Horjula, Merima iz Trzina in drug ter za to prejeli 100 evrov. Čestitamo!

 

Z odličnim izborom glasbe iz 80-ih, 90-ih in današnjih dni bomo nadaljevali tudi v prihodnjih mesecih. Pridružite se nam ob glasbi, ki jo imamo vsi radi. Pripravljamo tudi nove nagradne igre, rubrike, obljubimo pa lahko tudi kakšno presenečenje in zabavno prigodo.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...