“To ni nobeno poročno potovanje!”

Massi

“To ni nobeno poročno potovanje!”

Ta konec tedna bo res športno obarvan; ne le, da bomo stiskali pesti za vse junake tekače, ki bodo napolnili slovensko prestolnico, stiskali bomo tudi pesti za slovensko snežno kraljico, Tino Maze, ki v soboto na ledeniku Rettenbach nad Söldnom začenja novo sezono.

 

Jutranji voditelj, Tomaž Okorn, se je pred začetkom sezone pogovarjal z Andreo Massijem, sokreatorjem Tininih uspehov. Priznava, da je bilo Tino kar težko motivirati. “Vsak športnik, ki dosega svetovni record s takim naskokom, ima težave v motivaciji, tudi Tina. Nekateri mislijo, das mo mi tu na nekem poročnem potovanju, da se imamo lepo. Ampak ni tako!”

 

Massi pri tem priznava, da med Tino in njim včasih pride tudi do kakšnih večjih sporov. “Ampak mislim, da nismo niti prvi niti edini!”

 

Tino je sicer težko kaj novega naučiti, zato je vloga njenega novega trenerja Walterja Ronconija kar težavna. Tomaž njegovo vlogo primerja z vlogo Pepa Guardiole, ko je sedel na klop kluba iz Bayerna. “Mislim, da je Guardiola vendarle počaščen, da je tam notri. Da ni nehvaležen,” vendarle opozori Andrea Massi in doda, da se mora tudi Tinin novi trener počutiti počaščenega. “Je pa res, da se ob njej mi vsi počutimo zafrustrirane, saj nihče od nas ni bil nikoli svetovni prvak!”

 

Tomaž je Massija pobaral še okrog nekakšnega poziva smučarske zveze, da bi Tinina ekipa pomagala še ostalim. “Zelo lahko je dajati takšne izjave, da pričakujejo sodelovanje. Jaz pa pravim, ja, pridi! Pridi spomladi! Vi ste bili na morju, mi pa na kondiciji! Ne gre skozi!”

 

Zato pa je Tina šampionka…

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...