Tina s pesmijo na CNN-u

Tina spot

Tina s pesmijo na CNN-u

Ameriški CNN je pred kratkim objavil posebno zgodbo o Tini Maze, kjer so izpostavili uspeh v Schladmingu in tudi njeno glasbeno ustvarjanje.

 

Voditelj Popolnega popoldneva, Grega Murn, se je o tem pogovarjal s članom produkcijske ekipe, ki stoji za pesmijo. Raay pravi, da je predstavitev pesmi in videospota na CNN-u popolno presenečenje. “Ni bil šok, da je Tina na CNN-u. To res ne. Da so predstavili pa njeno pesem, to nas je pa popolnoma šokiralo.”

 

Raay se pri tem spominja, da Tina Maze ni nikoli prav rekla, da hoče svojo pesem. Idejni oče projekta je, kot najbrž veste, Matjaž Jelen. Najbrž pa ne veste, da je šlo sprva za balado. “Pa smo rekli, balada ni za Tino. Tina je hitra, Tina potrebuje hitrejše ritme, uspešnico, ki bo hit,” se spominja Raay.

 

Potem je krenilo samo od sebe. Tina sama in pa še pesem, ki je hit, sta zmagovalna kombinacija. Pri tem so bili in so seveda tudi takšni, ki ne skoparijo s kritikami. Kar Grega pokomentira: “Brez slovenske zavisti pač ne gre. Če bi jo lahko izvažali, v kozarčkih, recimo, bi bil to sigurno velik biznis.”

 

Uživajte pri ogledu Tininega spota!

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...