Show Must Go On

Show Must Go On

Napovedujemo nepozabni in neponovoljivi koncert z uspešnicami Freddija Mercuryja in The Queen!

 

 

3h8m_200_200Podoživite jih z nami na rockerskem

spektaklu s 25-članskim orkestrom v Ljubljani:

 

THE SHOW MUST GO ON

Četrtek, 17.11.2016 ob 20.00

Hala Tivoli, Ljubljana

 

 

Ni naključje, da dogodek prihaja k nam prav zdaj, z njim bomo še enkrat obeležili 25. obletnico slovesa legende Freddija Mercuryja.

 

 

Njegove in pesmi Queenov bo izvedel mednarodno priznani Queen tribute band s 25-članskim simfoničnim orkestrom, zborom in sopranistko Lynelle Jonsson. Pripravite se na energično, divjo vožnjo z največjimi uspešnicami enega najbolj popularnih, uspešnih, ikoničnih rock bandov vseh časov. Queen!

 

Pripravite se na himne rocka, kot so ‘Killer Queen’,’Crazy Little Thing Called Love’, ‘The Show Must Go On’, ‘Bohemian Rhapsody’ ali ‘We Will Rock You’ in ‘We Are the Champions’.

 

 

bohemians5Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih www.eventim.si,

nekaj pa jih bomo podelili tudi na Radiu Ekspres.

 

 

 

Kdo so The Bohemians?

The Bohemians so se zbrali pred dvajsetimi leti z namenom poustvarjanja veličastnih Queen – od norih 70-ih preko magičnih 80-ih let prejšnjega stoletja. Sebi in svetu so želeli dokazati, kar jim je tudi uspelo, da so najbolj dinamična in razburljivatribute skupina. The Bohemians se lahko pohvalijo z nastopi v Združenem kraljestvu, Evropi in drugod po svetu; tako na festivalih, stadionih kot v koncertnih dvoranah. Večkrat so nastopili za Klub oboževalcev Queen, slišali in videli pa smo jih tudi pri nas.

 

 

Brian May, Queen: »Hvala fantje, briljantno!«

Roger Taylor, Queen: »Strašljivo.«

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...