McCartney in Starr spet skupaj

paul mccartney & ringo starr - the beatles

McCartney in Starr spet skupaj

Nekdanja člana skupine The Beatles Paul McCartney in Ringo Starr bosta po sedmih letih ponovno združila moči. McCartney bo kot bas kitarist sodeloval pri novem albumu Ringa Starra, ki bo nasledil prejšnjega iz leta 2015 Postcards from Paradise.

 

Producent novega Starrovega albuma Bruce Sugar je na Facebooku objavil fotografijo z nekdanjima Beatloma v studiu in zapisal, da je bil to čaroben dan. Glasbenikoma se bo v studiu pridružil tudi kitarist skupine Eagles Joe Walsh.

 

To je prvo sodelovanje med nekdanjima Beatloma po letu 2010, ko je McCartney igral bas kitaro pri Starrovi skladbi Peace Dream in pel pri pesmi Walk With You. Starr je nov album napovedal že lani, datum izida pa je še vedno neznan.

 

Zasedba iz Liverpoola The Beatles velja za najpomembnejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Podrli so številne prodajne rekorde, med drugim so zabeležili več kot 50 uvrstitev na ameriški lestvici najbolj prodajanih singlov Hot 100, od tega 20 prvih mest.

 

Danes sta od slavne četverice živa le še McCartney in Starr. John Lennon je bil leta 1980 ustreljen v New Yorku, George Harrison pa je umrl za rakom leta 2001. Twitterju McCartneyja lahko sledite tukaj Starrovega pa tukaj.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...