“Tek na smučeh ni samo šport, je tudi igra”

petra majdic
dan sportni junak

“Tek na smučeh ni samo šport, je tudi igra”

Tudi vaši otroci lahko na Pokljuki preživijo dan s športno heroino Petro Majdič. V okviru akcije Dan z mojim športnim junakom jih bo 25 odšlo na druženje, trening in zabavo z njo. Voditelj oddaje Dobro jutro Tomaž Okorn je preveril, kaj točno jim pripravlja.

 

Petra Majdič: »Predvsem bodo spoznavali šport. Najprej si bomo ogledali biatlonsko tekmo, predvsem ogrevanje najboljših tekmovalcev sveta seveda na čelu z našimi, potem pa se bomo premaknili na tekaški poligon k hotelu Jelka. Tam pa se bomo predvsem igrali na tekaških smučeh in spoznavali, da tek na smučeh ni samo naporen šport, ampak je lahko predvsem igra in zabava.«

 

Po čem jo otroci največkrat sprašujejo in kdo je njo navdušil za ta šport, boste izvedeli na spodnjem posnetku. Če pa bi radi otroka poslali na to srečanje s Petro, to lahko še storite na spletni strani mojsportnijunak.si, kjer izpolnete obrazec in kjer najdete vse podrobnosti v zvezi s tem, žreb 25-ih srečnežev bo pa 24. februarja.

 

Pogovore z vsemi tremi ambasadorji akcije Dan z mojim športnim junakom (Petra Majdič, Jure Košir, Franci Petek) lahko poslušate tukaj:

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...