Teja in Luka na izpit!

avtosola
cpp avtoola
cpp avtoola1

Teja in Luka na izpit!

Kakšna tretjina izkušenih voznikov dvomi v to, da bi jim danes uspelo ponovno “iz prve” opraviti vozniški izpit. Kaj pa vi?

 

Naš voditelj Luka Ličar je prepričal, da bi mu šlo, vozniški izpit ima že 12 let. Bolj negotova je naša voditeljica Teja Kralj, ki vozniškega dovoljenja še nima. Je pa odločna, da to končno spremeni. Lukata je izzvala oz. pozvala, da skupaj z njo opravi znova test iz teorije in preveri, če je znanje res še tako sveže. V torek okoli poldneva bosta torej Luka in Teja na Radiu Ekspres tako opravljala CPP-izpit ob strogem nadzoru inštruktorja Andreja iz Avtošole Blisk.

 

Teja Andrej Avtošola Blisk

 

 

Še o raziskavi:

Z namenom povečanja varnosti v cestnem prometu je Goodyear EMEA v lanskem letu med evropskimi starši mladostnikov opravil raziskavo o njihovih navadah, Presenetljiv je podatek, da zgolj 60 % slovenskih staršev meni, da bi danes uspešno opravilo vozniški izpit. Nič kaj spodbudni niso niti izsledki, da je bilo kar 59 % staršev, odkar imajo otroke, že kaznovanih za prehitro vožnjo, kar 22 % staršev pa je bilo oglobljenih, ko so v avtomobilu vozili otroka.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...