Tatovi v Šiški

Bathroom door.

Tatovi v Šiški

Neznanki sta minuli petek pretentali žensko v ljubljanski Šiški, da ju je spustila v stanovanje, ter ji v trenutku nepozornosti ukradli denarnico. Policija ob tem dogodku opominja občane in jim svetuje, naj nepoznanih oseb ne spuščajo v svoje domove. Če to že storijo, pa naj jih imajo ves čas pod nadzorom, svetujejo na PU Ljubljana.

 

V petek okoli 13. ure je na vrata oškodovanke pozvonila neznana ženska, ki je prodajala ročno masažni aparat. Nagovarjala jo je k nakupu, nato pa prosila za kozarec vode in uporabo stranišča. Oškodovanka aparata ni kupila in jo je odslovila. Kmalu za tem je na vratih pozvonila druga neznana ženska in prav tako prosila za kozarec vode in uporabo stranišča, za tem pa še za brisačo z izgovorom, da se poti. Oškodovanka je stopila v kuhinjo po brisačo, v tem času pa ji je neznanka iz torbice ukradla denarnico z vsebino.

 

Kot so navedli na Policijski upravi Ljubljana, je prva ženska srednje postave, temnejših las, visoka med 160 in 170 centimetrov, stara med 30 in 40 let, oblečena v temna oblačila. Druga ženska je močnejše postave, temnih do ramen segajočih las, stara okoli 50 let, širokega obraza, visoka med 170 in 175 centimetrov, pri sebi pa je imela večjo žensko torbo.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...