Sylvester Stallone potrdil četrti del “Plačanci”

placanci

Sylvester Stallone potrdil četrti del “Plačanci”

Zvezdnik Sylvester Stallone je potrdil decembrske govorice, da se obeta novo nadaljevanje filma Plačanci. Svojim sledilcem na Facebooku je sporočil, da se namerava lotiti scenarija. Kot je zapisal, privrženci te filmske serije od četrtega filma pričakujejo nekaj novega, kar bodo po njegovih besedah tudi dobili.

 

Film so napovedovali že leta 2015. Takrat so izpostavljali predvsem finančno plat, in sicer je bilo govora, da naj bi velik del prevzeli kitajski financerji. Že tretji del je bil v velikem delu financiran s kitajskim denarjem. Če bodo film tudi tokrat financirali Kitajci, še ni znano, kot tudi ne ostale podrobnosti filma.

 

Stallone je režiral prve Plačance, pod vse filme pa se podpisuje kot soscenarist. Stallone je v vseh delih tudi zaigral, poleg njega pa so v enem, dveh ali vseh treh zaigrali zvezdniki, kot so Jason Statham, Terry Crews, Dolph Lundgren, Randy Couture, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford in Mel Gibson.

 

Po pisanju spletnega časopisa Empire bo Stallone tokrat najverjetneje vodil skupino scenaristov, v filmu pa bo verjetno tudi nastopil. Filmi franšize so si sledili na dve leti. Prvi je bil posnet leta 2010, drugi leta 2012, tretji pa leta 2014.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...