Sting objavil singel z novega albuma

Sting

Sting objavil singel z novega albuma

Britanski glasbenik Sting bo novembra izdal nov album z naslovom 57th & 9th, že sedaj pa si je s spleta mogoče naložiti prvo pesem z njega Can’t Stop Thinking About You.

 

Na premierni predstavitvi pesmi v živo je razkril tudi, kako jo je napisal. V hudem mrazu, snegu: “Na dvorišču za hišo sem jo pisal, zaklenil sem se ven iz hiše in se nisem želel vrniti, dokler pesmi nisem dokončal,” je povedal nekdanji frontman skupine The Police.

 

Sting je skladatelj, pevec, avtor, igralec in aktivist, rojen v Newcastlu, se je leta 1977 odselil v London, kjer je osnoval skupino The Police s Stewartom Copelandom in Andyjem Summersom.

 

Po prenehanju delovanja skupine se je sredi prve polovice 80. let podal na uspešno solo pot. Za svoje delo je prejel 16 grammyjev, kot član zasedbe The Police je bil sprejet v Dvorano slavnih rock and rolla, revija Time pa ga je uvrstila tudi na lestvico stotih najbolj vplivnih Zemljanov.

 

V Ljubljani je leta 2000 v sklopu turneje Brand New Day nastopil v Hali Tivoli, leta 2011 pa v Areni Stožice v sklopu turneje Symphonicity, na kateri je svoje skladbe predstavljal v simfoničnih aranžmajih.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...