Stanovanj na Brilejevi še ni v zemljiški knjigi

ljubljana2
ljubljana zmaj
ljubljana1

Stanovanj na Brilejevi še ni v zemljiški knjigi

Kot vsak prvi četrtek v mesecu smo tudi tokrat v studiu Radia Ekspres gostili ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Med 8. in 9. uro je odgovarjal na vaša vprašanja o Ljubljani. Če ste katerega od odgovorov preslišali, ga lahko znova poslušate spodaj:

 

Na e-naslov smo prejeli vprašanje poslušalke iz Ljubljane. Pravi, da je želela kupiti stanovanje na Brilejevi in da so si s prodajalci že segli v roke, vendar je notarka nato ugotovila, da stanovanje še ni vpisano v zemljiško knjigo in ga kupiti zato ne more. Kaj storiti?

 

 

Poslušalko Mojco je zanimalo, kdaj se bo začela prenova železniškega nadhoda v Črnučah:

 

 

Poslušalka Tanja iz Novih Jarš je župana povprašala o možnostih za ureditev Avšičeve ceste, ki je brez ležečih policajev, brez pločnikov in je precej nevarna. Zanimalo jo je, kaj lahko ukrenejo?

 

 

Poslušalca Janeza je zanimalo, zakaj so Kolarjevo ulico iz smeri Ježice zaprli na določeni točki:

 

 

Poslušako Mojdo z Biličanske je zanimalo, kako je z menjavo peska oz. mivke v peskovnikih. Pravi, da je umazan in da vanj svojo potrebo opravljajo mačke.

 

 

Poklical nas je tudi poslušalec, zaskrbljen glede tega, kaj se dogaja z Zajčjo dobravo. Pravi, da lokal na elitni lokaciji enostavno propada, zato ga zanima, kakšne načrte ima občina z njim:

 

 

Romana je zanimalo, zakaj občinske službe bolj malokrat poskrbijo za urejenost makedamske Taborske ceste v Vižmarjih:

 

 

Ljubljana Zelena prestolnica Evrope 2016 je vsak dan bolj zelena. Tomaž je župana vprašal, koliko dreves so zasadili v nedavni akciji:

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...