»Skoz’ drobiža manjka«

Navijaka cona

»Skoz’ drobiža manjka«

Leteči reporter Grega je preverjal navijaško vzdušje v tako imenovanih navijaških conah. Ljubljana ima uradno dve; v Stožicah in na Kongresnem trgu. Poleg teh se seveda za naše navija tudi v številnih neuradnih »navijaških conah«, kjer si lastniki lokalov manejo roke.

 

Navijači »pristanejo« v navijaških conah zato, ker ne dobijo več kart. »Zato se ne moremo dret v dvorani, ampak zunaj nje. Kar pa je konec koncev ravno tako dobro,« je letečemu reporterju Gregi povedal navijač Vid.

 

Vzdušje je sicer res nekoliko drugačno, kot na tribunah, vendar kljub temu nič manj veselo. »Jaz res ne vem, koliko kaj stane, vse častijo drugi,« je precej židane volje povedal navijač Tilen. Da bi si kupili karte za v dvorano, niti ne razmišljajo več. »Ostale so samo še tiste karte za sedeže zadaj, tako da bomo rajši zunaj. Bo boljše!«

 

Dogajanje pred dvorano v Stožicah je pestro, gostinci pošteno garajo. »Izvrstno je! Pivo teče v potokih,« je letečemu reporterju povedala ena izmed nasmejanih natakaric. Veliko pivo stane 2 evra, pri čemer očitno ni težav. »S tako velikim denarjem hodijo, da skoz drobiža manjka,« se je še zadovoljno nasmejala natakarica.

 

Vabljeni v Stožice, na Kongresni trg ali katerokoli navijaško cono. In navijajte za Slovenijo!

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...