Simon v kvizu zaslužil 200 evrov!

Trojka

Simon v kvizu zaslužil 200 evrov!

Goran Dragić pridno polni nasprotnikove koše v času prvenstva, ob tem pa med drugim preverja tudi vaše košarkarsko znanje. Jutranji voditelj Radia Ekspres, Tomaž Okorn je v ponedeljkovem jutru izmed prijavljenih izžrebal Simona. Zadovoljen je s predstavami slovenske reprezentance. »Mislim, da bodo do četrtfinala zagotovo prišli. Če bodo četrtfinalno tekmo zmagali, so lahko tudi prvaki. Namreč v četrtfinalu se rado zalomi,« meni Simon. Kako pravilne so njegove napovedi, bomo videli kmalu. Kako pravilni so bili njegovi odgovori na Dragićeva vprašanja pa…

 

Prvo vprašanje se je glasilo, kdo je najboljši strelec v zgodovini slovenske košarkarske reprezentance. Simon je pravilno ugotovil, da gre za Jako Lakoviča.

 

Tudi prek drugega vprašanja se je Simon uspel prebiti. »Pred štirimi leti je EP v košarki gostila Poljska. Slovenija je osvojila 4. mesto. Eden od slovenskih reprezentantov je bil uvrščen v najboljšo peterko prvenstva. Kdo?« je vprašal Goran Dragić, Simon pa izmed treh možnih odgovorov pravilno ugotovil, da gre za Erazma Lorbka.

 

Tako si je pridobil 200 evrov in končal odgovarjanje. Če bi se mu namreč pri tretjem vprašanju zalomillo, ne bi dobil nič.

 

Uspešen začetek Kviza Trojka na Radiu Ekspres. Če bi tudi vi radi odgovarjali na vprašanja Gorana Dragića, se prijavite preko te povezave. Kviz poteka do konca prvenstva.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...