Sestrici sta se odpeljali v novem avtu Peg Pérego

Sestrici sta se odpeljali v novem avtu Peg Pérego

Fantastičen otroški avtomobil Peg Pérego Polaris Ranger RZR 900 je dobil novi lastnici! V petek, 16. maja, smo na Radiu Ekspres zaključili nagradno igro Moja najljubša igrača in nagrado podelili mamici dveh deklic Zoji Klinar Kogovšek. Družinica z Jesenic je danes nagrado prevzela v trgovini Mami, d. o. o., v Trzinu, sestrici, stari leto in pol ter tri leta, pa sta avto seveda takoj preizkusili.

 

 Peg Perego 4Peg Perego 2 

 

Peg Perego 5 

Nagrado jima je priborila mama Zoja, ki nam je v nagradni igri Moja najljubša igrača povedala zgodbo o svoji najljubši igrači iz otroštva. To je bila otroška plastična blagajna, ki je ob odprtju predala tudi glasno zacingljala.

 

Ko je v petek voditelj Tomaž Okorn izmed finalistov izžrebal prav njo, je bila njena naloga, da v roku dveh pesmi pokliče na 01 5000 000 in ji je uspelo:

 

 

 

 

 

 

 

Predajo avtomobila sta spremljala direktor družbe Mami, d. o. o., ki je podelila nagrado, Marko Novak, ter seveda voditelj Tomaž Okorn, ki ki je v petek opravil žreb med finalisti nagradne igre. Kaj mu je družinica povedala ob predaji nagrade, izveste jutri zjutraj v oddaji Dobro jutro s Tomažem Okronom!

 

 

Peg Perego 6

 

Pa prijetno vožnjo! 😉

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...