Seminar mojstra kitajske metafizike

Joey Yap

Seminar mojstra kitajske metafizike

Joey Yap je mojster kitajske metafizike, ki v Ljubljani predava v torek. To, da je med svojimi potovanji izbral tudi Slovenijo, si menda lahko štejemo v čast, saj gre za svetovno turnejo, ki jo je avtor 85-tih uspešnic ter ustanovitelj privatne akademije za kitajsko metafiziko začel v kuala Lumpurju, nadaljeval med drugim v Londonu, po Sloveniji pa nadaljuje potovanje v New York in Sidney.

 

Zakaj bi se udeležili njegovega seminarja »Kako uspeti v turbulentnih časih«? Voditelj jutranjega programa, Tomaž Okorn, vprašanje naslovi na Yapovo slovensko učenko, Heleno de Nobrega. »Med drugim tudi zato, ker bo podal konkretne napotke, kaj se lahko spremeni, kaj se lahko izboljša, z ugodnimi datumi, pozicioniraji, kje moraš sedet, kje spat.«

 

Na takšne besede se pogosto obesijo skeptiki, ki jim de Nopbrega odgovarja: »Gre za starodavna znanja, ki gredo tudi do šest tisoč let v zgodovino. Uporabljali so jih med drugim kitajski cesarji na svojih dvorih, generali in drugi pomembneži, da so si zagotovili boljše izide. Dokazano je, da delujejo,« pravi učenka mladega milijonarja in dodaja, da če so se ta znanja ohranila do današnjega dne, jim je vredno vsaj prisluhnit.

 

V Ljubljani bo seminar mojstra Joeya Yapa v torek, 1. oktobra, v dvorani Smelt. Cena seminarja, ki bo trajal od treh popoldne do devetih zvečer. Podrobnosti najdete na tej povezavi.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...