Sejem za zdrav življenjski slog

Narava - zdravje

Sejem za zdrav življenjski slog

Sejem Narava – zdravje je obiskal tudi leteči reporter Radia Ekspres Grega Murn, ki se je pogovarjal z Marjano Lavrič. Na vprašanje, kako so se skozi leta spreminjali tovrstni sejem, odgovarja: “Prva misel, ki mi pade na pamet, je zvestoba. V vseh teh letih sejma je z nami Gobarsko društvo s svojo Gobarsko razstavo. Ta sejem Narava – zdravje spremlja torej že več kot štiri desetletja.” Sejem sam se pa po besedah Lavričeve spreminja tako, kot se spreminja slog vseh nas.

 

Letošnji sejem narekuje šest vsebinskih sklopov. “V njih dejansko vsakdo najde nekaj zase, ne glede na to, kateri generaciji pripada. Sklopi so prehrana, zdravje, gibanje, naravna kozmetika, wellness in zeleno sobivanje.”

 

Vzporedno s sejmom Narava – zdravje pa poteka tudi sejem Kamping in karavaning, letos že 11-tič. “Lepo dopolnjuje prej omenjeni sejem. Vsebuje vse od počitniških prikolic, šotorskih prikolic, predprostorov, dodatne opreme.” Da boste dobro pripravljeni za prihodnjo sezono, vabljeni!

 

Da boste dobro kljubovali izzivom prihajajoče zime, pa vsekakor ne zamudite ponudbe sejma Narava – zdravje. Poteka do nedelje; vstopnica za odrasle velja 7 evrov, družina pa 15. Podrobnejši program najdete na tej povezavi.  

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...