Še je dobrota…

Brigita in Urka zvezdica

Še je dobrota…

Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres sije že tretji teden. Njen sij, poziv, če hočete, dosega vse širšo skupino ljudi. Kot veste, vas prosimo za pomoč; z zbranim denarjem bomo kupili hrano in jo predali zavodu Anina zvezdica. Ana Lukner in njeni prostovoljci bodo nedvomno poskrbeli, da bo hrana končala pri pomoči potrebnih posameznikih in družinah.

 

“Spomnim se, ko sem lansko leto odnesla paket mami samohranilki s petimi otroki. Pred prazniki je bilo. Veselja, objemov in sreče ni bilo konca,” se spomni prostovoljka Anine zvezdice, Mateja Rožič.

 

Izpovedi prostovoljcev so bolj ali manj podobne, najbolj pa ganejo tiste, ki vključujejo otroke. “Ko vidiš otroka, ki okleva vzeti ponujeno pecivo, potem pa, ko mu rečeš, naj vendar vzame še en košček, reče, da ne bo, da bo še za druge ostalo…takrat veš, da je v ljudeh še dobrota,” razmišlja prostovoljka Bojana Domevšček.

 

V Dobrodelno zvezdico Radia Ekspres lahko prispevate s klicem na 080 1064 (z veseljem vam nato pojasnimo podrobnosti pomoči, ki v tem primeru znaša najmanj 5 evrov) ali pa z sms-em na številko 6111, ključna beseda je ZVEZDICA. V tem primeru darujete 1,50 evra. Ne pozabite plačila potrditi z ukaznim nizom, ki ga boste dobili preko sms-a.

 

Hvala! V imenu vseh, ki potrebujejo pomoč, hvala!

 

Na fotografiji naši Urška in Brigita sprejemata klice na številki 080 1064.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...