Shania Twain

shania twain

Shania Twain

Trenutno išče producente za svoj novi album. To bo njen prvi po albumu Up! iz leta 2002. Večino pesmi naj bi že imela pripravljenih, bo pa to nekoliko drugačen izdelek. Za revijo Rolling Stones je povedala, da sicer želi ostati zvesta sebi, vendar se je hkrati razvila. Ohraniti želi pozitivna besedila, tempo, drugačen pa bo predvsem pogled na stvari.

 

Kaj pa navdih? V zadnjem času je veliko poslušala Lano Del Ray, Alison Krauss in Roberta Planta. S koncerti jo je navdušil pevec Sting, ki svoje pesmi za koncerte predela v nekoliko bolj aktustične verzije in tako ponudi nekaj novega.  Kdaj bomo lahko slišali njene? Oktobra v Vegasu, kot pravi, verjetno še ne bo čas za predstavitev novega materila, saj bo še prezgodaj.

 

Pred tremi leti je iz osebnih razlogov zapustila glasbeno sceno, vrnila pa se je decembra. Svoje ime in glasbo je za dve leti prodala znamenitemu Koloseju v Las Vegasu, kjer bo znova nastopila oktobra. Nastopa v šovu Still the One, cene za vstopnice pa dosegajo tudi po več sto evrov za ogled koncerta.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...