Se bo Gušto v Eni žlahtni štoriji poročil z Zalo?

primo forte
guto

Se bo Gušto v Eni žlahtni štoriji poročil z Zalo?

Tega nam Primož Forte, ki v Eni žlahtni štoriji, igra Avguština, ni hotel izdati. Čeprav je trenutno bolj aktualno vprašanje, ali se bo Zala poročila z napačnim. Na odgovor bo treba počakati vsaj do naslednejga tedna. Kaj vse nam je povedal Primož, izveste na spodnjih posnetkih.

 

Ena žlahtna štorija je bila v raziskavi agencije Gfk Slovenija izbrana za najbolj priljubljeno serijo v Sloveniji. Pokazala je tudi, da je enako priljubljena tako pri gledalkah kot gledalcih, najrajši pa jo imajo tisti, ki so stari med 41 in 65 leti. Kakšen je recept za tak uspeh?

 

 

Katere prizore mu je najbolj zoprno snemati? Tomaž ga je hudomušno vprašal tudi, ali ni “fajn”, ko pred tabo na snemanju stoji super ženska, kot je Ajda Smrekar, samo v spodnjem perilu?

 

 

Primož nam je zaupal, da na avdiciji za Eno žlahtno štorijo v resnici ni igral le vloge Avguština. Katera mu je bila še namenjena?

 

 

Primož Forte ima med sorodniki tudi kar nekaj vplivnih, pomembnih, glasbenih in drugih vezi. Njegov oče je konzul v Clevelendu, njegova sestrična pa je Nana Forte.

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...