S Katarino Čas o Hollywoodu

Katarina ?as
KATARINA CAS_2
_DSC0158

S Katarino Čas o Hollywoodu

Katarina čas je bila dan pred premiero svojega najnovejšega filma Prehod gostja v studiu Radia Ekspres in razkrila nekaj podrobnosti s snemanja in hollywoodskega življenja. Ekskluzivna premiera bo v Kinu Bežigrad v četrtek, 21. aprila, ob 20:00. Vabljeni!

 

Gre za znanstvenofantastični film, v katerem Katarina igra agentko Cie, ki se znajde na sledi strahoviti nezemeljski resnici. Skupaj s srbrskimi agenti jo pošljejo v odmaknjeno srbsko vas, kjer naj bi strmoglavil ameriški vojaški satelit. Toda o razbitinah ni nobenega sledu, zato se ekipa odpravi proti bližnji opuščeni tovarni svile. Med iskanjem odgovorov naletijo na nenavaden odziv lokalnega prebivalstva ter nevarno skrivnost, ki presega okvire znanosti.

 

Kako se je Katarina Čas vživela v vlogo agentke CIE in kako ji je šlo rokovanje z orožjem? Pravi, da to nikakor ni “kar tako – zdaj se pa delaj, da streljaš kot v filmu”:

 

 

Film so posneli v 21 snemalnih dneh in so ga dokončali, kljub temu da si je Katarina že na polovici snemanje zlomila nogo. Kako so snemanje dokončali?

 

 

Katarina nam je zaupala tudi, kako potekajo premiere v Hollywoodu in kako druženje na rdeči preprogi:

 

 

Kakšen je režiser Scorsese in kakšen vonj ima Al Pacino?

 

 

Tomaž je preveril tudi, kaj o Katarini Čas pravi slovenski kritik in filmski poznavalec Marcel Štefančič Jr.:

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...